Информационен ден - УЕБИНАР по "Малка грантова схема кръгова икономика" по Програма: „Опазване на околната среда и климатични промени“

04-06-2020 15:19

Програмният оператор по Програма „Опазване на околната среда и климатични промени“,  ще проведе отложения УЕБИНАР  по „Малка грантова схема кръгова икономика“ на 17.06.2020 г. онлайн, като до участие ще бъдат допуснати само регистрирани кандидати.

Уведомяваме Ви, че всички регистрирани кандидати за предишната дата запават правата си за участие в събитието на 17.06.2020 г.

 

Проект на дневен ред за събитието можете да намерите (тук).

Информация за регистрация

За да заявите Вашето участие е необходимо да попълните регистрационна форма(тук),

При попълване на регистрационната форма следва да предоставите валиден електронен адрес. Поради технически причини, моля да предоставите попълнената регистрационна форма не по-късно от 11.06.2020 на следния адрес: eea@moew.government.bg.

След регистрация  участниците (както и тези заявили своето участие в предишната дата за УЕБИНАР) ще получат линк за достъп до уебинара при избирането, на който се появява текстово поле с указания да въведат своя и-мейл адрес, за да могат да получат достъп до платформата.

 

Пълен запис от уебинара - https://www.youtube.com/watch?v=1TdKJN-6e78&feature=youtu.be

Презентация по Малка Грантова схема тук

Финансова презентация тук