МОСВ организира откриващо информационно събитие и семинар за създаване на партньорства по програма „Опазване на околна среда и климатични промени“

16-04-2019 11:04

Министерство на околната среда и водите в качеството си на Програмен оператор по програма „Опазване на околна среда и климатични промени“ , финансирана по линия на ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г., има удоволствието да Ви покани на откриващо информационно събитие и семинар за създаване на партньорства по Програмата, които ще се състоят на 8-ми и 9-ти май 2019 г., Комплекс „Бояна“, ул. „Витошко лале“ № 18, София 1618.

На първия ден участниците ще имат възможността да се информират относно обхвата на програмата и предвидените области на финансиране. Участниците ще могат да се запознаят с потенциални партньори от страните-донори на ФМ на ЕИП. Вторият ден ще даде форум за дискусии и задълбочаване на партньорствата, които да станат база за бъдещи съвместни проекти.   

Регистрация:

Регистрацията е отворена до 25 април 2019 г и се осъществява чрез приложената регистрационна форма, която следва да изпратите по e-mail: eea@moew.government.bg  

Поради ограниченият капацитет на залата, регистрацията на участниците се осъществява на принципа „първи по ред е първи по право“. Максимално допустимият брой участници от организация е двама. Регистрираните участници ще получат e-mail с потвърждение за тяхната регистрация и дневен ред на събитието.