Информационен ден - УЕБИНАР по Резултат 4: „Повишена способност на местните общности да намаляват емисиите и да се адаптират към променящия се климат“ по Програма: „Опазване на околната среда и климатични промени“

17-07-2020 13:44

Програмният оператор по Програма „Опазване на околната среда и климатични промени“, отправя покана към всички заинтересовани кандидати по Резултат 4: „Повишена способност на местните общности да намаляват емисиите и да се адаптират към променящия се климат“ за участие в информационен ден.

Събитието ще се проведе на 24.07.2020 от 9:30 часа, онлайн, като до участие ще бъдат допуснати само регистрирани кандидати. Дневен ред за събитието ще намерите ТУК.

 

За да заявите Вашето участие е необходимо да попълните регистрационна форма(ТУК),

При попълване на регистрационната форма следва да предоставите валиден електронен адрес. Поради технически причини, моля да предоставите попълнената регистрационна форма не по-късно от 15:00 часа на 23.07.2020 на следния адрес: eea@moew.government.bg.

Регистрационни форми след посочените час и дата поради технически причини няма да бъдат приемани от Програмният оператор

След регистрация, участниците ще получат линк за достъп до уебинара при избирането, на който се появява текстово поле с указания да въведат своя и-мейл адрес, за да могат да получат достъп до платформата.

Пълен запис на уебинара: https://www.youtube.com/watch?v=Sq8TfTR_4O4&t=15s